EV DEKORASYON VE YATAK ODALARI

| | | | 29 Temmuz 2013 Pazartesi Unknown 1 yorum

Evlerimizin konforlu ve rahat olması hepimiz için çok önemlidir. İçerisinde rahat ve huzurlu yaşayabileceğimiz bir ev oluşturmak için uzun araştırmalar yapar ve alacağımız eşyaların yaşam kalitemizi artırmasını isteriz. Konforlu ve rahat evlerde yaşamak ne kadar hoşumuza gitse de görsellik de bizler için çok önemlidir. İçeri girdiğimizde kendimizi iyi hissedebilmemiz ve mutlu olabilmemiz için göz zevkimize hitap eden evi oluşturmalıyız.

Konfor ve görselliğin bir araya gelmesinin en önemli olduğu yerlerden birisi de yatak odalarımızdır. Günün yorgunluğunu atabilmek ve bir sonraki güne mutlu ve rahat uyanabilmek için dinlendiğimiz bu odalarda kullandığımız eşyaların hem göz zevkimize hitap etmesi hem de sağlığımızı ve rahatımızı düşünmesi çok önemlidir. Bu nedenlerle yaz aylarında cibinlikli yatak odalarını seçebilirsiniz. Sıcaklardan bunaldığımız ve pencerelerimizi açık unuttuğumuz bu yaz gecelerinde sineklerden korunmak ve rahat bir uyku uyuyabilmek için yataklarınızı cibinlikle süslemek çok güzel fikir olacaktır. Aynı zamanda da görsellik açısından iyi bir fikir olacaktır.

Her renk yatak odasında kullanılamaz. Bazı renkler yatak odasına özgüdür. Yatak odasına yakışa renklerin başında mor gelir. Mor rengin seçimi de kullanımı da kolay değildir. Renklerin bilindiği gibi insanlar üzerinde büyük etkileri vardır. Mor rengi ilham ve güven verir, asaleti çağrıştırır. Mor yatak odalarıyla kendinizi daha asil hissedersiniz.


Kırmızı renk sıcak renkler arasında yer alan romantik duyguları pekiştirir. Bu yüzden yatak odalarında sıkça kullanılan bir renktir. Azim ve kararlılık anlamına gelen kırmızı renk daha dinç kılar. Kırmızı rengi beğenmeyen çok nadirdir. Her alana yakışan bu renk yatak odalarına da çok yakışır. Fakat canlı ve yoğun bir renk olduğu için doğru kullanılması lazımdır.

1 yorum :