EVİMİZİ GÜZELLEŞTİRELİM :)

| | | 27 Temmuz 2013 Cumartesi Unknown 3 yorum

Kim evi ferah ve güzel olsun istemez ki? Bu yazıyı okuyanların ben de dediğini duyar gibiyim. Bugün biraz ev dekorasyonlarına ve nereden bulabileceğimize göz atalım istedim. Ev dekorasyonu deyince herkesin aklına pahalı ürünler gelebilir. Fakat her insan evini maddi değeri yüksek olmayan ürünlerle de güzelleştirebilir. Bunun için biraz yaratıcı ve araştırmacı olmak gereklidir.  Evde kullanmadığınız eşyalarla bile ortaya güzel işler çıkarabilirsiniz.

 Mesela artık kumaşlardan yastık yapıp balkonda bahçede değerlendirebilirsiniz.

Pazardan alacağınız ucuz renkli kumaşlarla masa örtüsü, mendiller yaparak bahar coşkusunu sofralarınıza getirebilirsiniz.
                Kırtasiyelerden alacağınız ahşap tepsileri istediğiniz gibi boyayıp hayatınızı biraz renklendirebilirsiniz.

               Bunlar sadece birkaç tane örnekti. Bu örnekleri çoğaltmak sizlerin elinde.

   
Tabi bunların yanı sıra sizler için özenle hazırlanmış dekoratif ürünleri bulmakta mümkündür. Benim bu işleri yapacak zamanım ya da becerim yok diyorsanız bu ürünler tam sizlere göre. Evim ve dekorasyon kategorilerinde aradığınız her şeyi burada bulmak mümkün. Hep beraber  buradan incelemeye ne dersiniz? 

Evim.net bu kategorideki en sevdiğim sitelerden bir tanesi.

3 yorum :

  1. Bende genelde eşimi bu siteden alışveriş yaparken görüyorum.Bayanların bu denli ilgisini çekmeyi başaran bir site ise korkulacak bişey yok bence.
    Keyifli alışverişler :)

    YanıtlaSil
  2. benimde güvenle alışveriş yaptığım bir site. Önermemin sebebi de güvenilirliği. Yorum için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar açıklayıcı bilgilerden sonra size güvenmemek yanlış olur. Başarılarınızın devamını dilerim. Emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil