YAZI YAZARAK PARA KAZANMAK

| | 3 Eylül 2013 Salı Unknown 2 yorum
İnternetten para kazanma denildiğinde ilk akla gelen yöntemlerden bir tanesi de yazı yazarak para kazanma yöntemidir. Yazı yazarak para kazanma fikri oldukça popüler mesleklerin de ortaya çıkmasına neden oldu. Bunlardan bir tanesi yazıtörlüktür.

Yazı yazarak para kazanmak konusunda akıllarda şüphe kalmasın. Evet yazıtörlük yaparak para kazanılır ama yapılması gereken hangi stratejileri uygulamak gerektiğinin bilinmesidir.

Yazı yazarak para kazanma metotları

Yazı yazarak para kazanma metotlarından birincisi ücretli makale yazarlığı yapmaktır. Bu teknik ile sadece yazdığınız makaleleri satarak para kazanırsınız.

Talebe göre ya da kelime sayısına göre seo uyumlu makaleler yazarak makale alım satım sitelerinde ya da webmaster forumlarında konu ile ilgili sayfalarda makale satımı yapabilirsiniz. Fakat bu yöntem ile yazdığınız makaleden sadece bir defa para kazanabilirsiniz. Oysa ki yazıtörlük yaparak ya da bir site veya blog oluşturarak yazdığınız makalelerden daha fazla ve kalıcı bir kazanç elde edebilirsiniz.

Yazı yazarak para kazanma yöntemlerinden ikincisi ve en popüler olanı az öncede dediğimiz gibi blog yazarlığı yaparak kazanç sağlama yöntemidir. Yazıtör starter ın öğrettiği meslekte budur. İlk yapacağınız iş bir site ya da blog kurmaktır. Daha sonra kurduğunuz site/blog a düzenli özgün içerikli yazılar ekleyeceksiniz,  sonrasında ise reklam yerleştirerek kazanç elde etmeye başlayacaksınız.

Temel olarak iki şekilde yapabilirsiniz.

Google adsense reklamları ile ya da diğer reklam ağları aracılığı ile aldığınız reklamları sitenize ya da blogunuza  yerleştirirsiniz. Daha sonra tıklama başına ya da gösterim başına kazanç elde edersiniz.

Bir diğer yöntem ise affiliate marketing  yani satış ortaklığı sistemi ile yazdığınız yazılardan para kazanmaktır. Bu sistemin çalışma şekli ise; ürün sahipleri tarafından affiliate ağlarına kaydedilen ürünlere , web site yada blog sahibi olarak satış ortağı olmaktır.satış ortaklığı ağları üzerinden  seçtiğiniz ürünleri web site ya da blogunuzda tanıtırsınız.web sitenizi ziyaret eden kişiler size özel link üzerinden ürünleriniz satın aldıklarında siz de ürün satışından belirli oranlarda komisyon kazanırsınız. Bu yöntem internetten yazı yazarak  para kazanmak isteyenlerin öncelikli uygulaması gereken yöntemdir. Fakat satış ortaklığının da bilinmesi gereken ince ayrıntıları vardır. Bu ayrıntıları uygulayarak para kazanmamak mümkün değildir. Bu ayrıntıları öğrenmek için TIKLAYINIZ.

Yazı yazarak para kazanma yöntemlerinden 3.sü ise reklam satışı ya da link satışıdır. Kurmuş olduğunuz site ya da blog arama motorları tarafından kabul edildikten ve yükselmeye başladıktan sonra reklam ve link satışı yaparak da para kazanabilirsiniz.

Eğer ki bu işe yeni başlıyorsanız ilk yapmanız gereken bir site ya da blog kurumu hakkında kendinizi geliştirmektir. Daha sonra da bu yöntemlerden hangisiyle para kazanmak istiyorsanız o kazanç yöntemine göre bir eğitim seti edinmeniz gerekir.

Şu an piyasada birçok kazanç tekniği öğreten eğitim kitabı bulunmaktadır. Fakat yazı yazarak para kazanmak istiyorsanız  size önerebileceğim, piyasada uygun fiyatından dolayı çok rağbet gören en güvenilir eğitim seti yazıtör starter dır.

           Yazıtör starter in öğretmiş olduğu kazanç modeli Google Adsense kazançlarına yönelik eğitim şeklidir. Bu yöntem web site/blog sahiplerinin en çok kullandıkları yöntemdir.

           Yazı yazarak para kazanmak istiyorsanız YAZITÖR STARTER a sahip olmanızda fayda vardır. YAZITÖR STARTER incelemek için buraya TIKLAYINIZ.


Şimdiden bol kazançlar dilerim…


ALINTI "www.yaz-parakazan.blogspot.com"

2 yorum :

  1. Sitenizi ilgiyle takip ediyorum. Benim siteyede sizi beklerim. sitem: www.propvpserverlar.com
    Metin2 pvp serverler,
    pvp serverler,
    pvp serverlar

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim. Sitenizdeki bilgilerden faydalanmak isterim...

    YanıtlaSil