YAZITÖRLÜK NASIL YAPILIR?

| | 9 Eylül 2013 Pazartesi Unknown 0 yorum

Yazıtör olmak için özel becerileriniz olması şart değildir. Fakat yazıtörlük yapabilmek için az da olsa bilgisayar kullanmayı bilmeniz gereklidir. Ayrıca bu işi yapabilmek  için website/blog oluşturmak  konusunda  kendinizi geliştirmeniz gereklidir.

Artık website/blog oluşturmak eskisi gibi zor değildir. Website/blog kurmak için sistem Türkçe ve otomatiktir. Çok rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

Ayrıca yazıtör starter eğitiminin sizler için hazırlamış olduğu yazılı ve videolu dersleri sayesinde  ihtiyacınız olan tüm bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

           Yazıtör olmanın sizlere sağladığı faydalar nelerdir?

Yazıtörlük çalışma saatlerini tamamen sizin belirleyeceğiniz serbest zamanlı bir iştir.

Yazıtör olmak için akademik bir bilgi ve iş tecrübesine ihtiyacınız olmaz.yazı yazma konusunda Türkçe dilbilgisi kurallarına uymanız yeterlidir. Yazacağınız konuyu tamamen kendiniz belirlersiniz. İstediğiniz her konuda yazılar yazıp yayınlayabilirsiniz. Bu sayede yaptığınız işi daha da çok seversiniz.

Yazıtörlük yaptığınızda hesap vereceğiniz bir patronunuz olmayacak.

Bu işte kazanacağınız para sizin çalışmalarınızla doğru orantılıdır. Tecrübe edinerek ve yazıtör starter eğitim setindeki staretejileri uygulayarak kazancınızı daha da artırabilirsiniz.


Yazıtör starter eğitm setine hemen sahip olarak yazıtörlük nedir nasıl yapılır öğrenerek, iyi bir yazıtör olmaya başlayabilirsiniz.


0 yorum :