KİMLER YAZITÖR OLABİLİR?

| | 12 Eylül 2013 Perşembe Unknown 0 yorum
Yazıtör olabilmek için başlangıç olarak günde 2-3 saatinizi yazı yazmaya  ayırmanız yeterlidir. Yazıtörlük yaparak iyi derecede para kazanmak istiyorsanız belli bir strateji oluşturmalı ve programlı bir şekilde çalışmalısınız. Bu işten çok para kazanabilmek için yapılması gerekenlerin en  önemlisi  yaptığınız işi bilerek yapmaktır.

Bu nedenle yeni başlayanlar için her türlü bilgi ve donanıma sahip olan yazıtör starter eğitim setini öneriyoruz. Bu sayede ne tür stratejiler geliştirmeniz gerektiğini öğrenerek en kısa zamanda güzel paralar kazanmaya başlayabilirsiniz.

Hangi meslek grubunda olursanız olun bu işin çalışma saatlerini tamamen kendiniz belirleyeceğiniz için yazıtör olmanız önünüzde engel teşkil etmeyecektir. Belki de hali hazırdaki mesleğiniz sayesinde yazıtör olarak daha tecrübeli ve daha bilgili yayınlar meydana getireceksiniz.

Peki bu işi kimler yapabilir?

Öğrenciler…
Bu iş için gününüzün belirli kısmını ayırarak, ciddi ve programlı bir şekilde çalışarak bir süre sonra ekonomik özgürlüğünüzü elinize almış olacaksınız. Yazmak istediğiniz konuları seçmekte özgürsünüz. Ayrıca yüksek potansiyelli sosyal şartlarda yaşadığınız için yazma konusunda bir adım öndesiniz.

Çünkü okullar toplumun nabzının tutulduğu yerlerdendir. Ayrıca yazıtörlük yapabilmek için trendleri takip edebileceğiniz en önemli yerlerdendir.

Ev hanımları…
Ek gelire ihtiyacınız olabilir ya da ailenizin yükünü hafifletmek için arayışlar içinde olabilirsiniz. Sahip olduğunuz birikimleri ve tecrübeleri küçümsemeyin. Alternatif kazançlar edinmeniz için  evinizde iyi bir aşçı olmanız, ev işleri ya da yaptığınız el işleri hakkında edindiğiniz birikim ve tecrübeleri değerlendirebilirsiniz.

Günümüzde internet  dünyasına baktığımızda özellikle yemek tarifleri ve el işleri konusunda bir sürü web sitesi bulunmakta. İnsanlar neden sahip oldukları birikimleri internette paylaşıyorlar sizce?  Tabiî ki para kazanmak için. Yoksa hiç kimse bu işe bu kadar zaman ayırmaz. Kurulan bu şekil web sitelerinde reklam gösterimi yaparak kazandıkları paraları tahmin edemezsiniz.

Memur, işçi veya emekliler…
Mesleki yaşamınızdan ya da hayat tecrübelerinizden ilham alarak yazıtörlük yapmak istemez misiniz?

Yazıtörlük mesleğinde tecrübelerini değerlendirmek isteyen ve programlı bir şekilde çalışan herkese kazanç olduğunu aklınızdan kesinlikle çıkarmayın.


Unutmayın ihtiyacınız olanlar belirli bir strateji belirlemek ve düzenli bir şekilde çalışmak. Bunun için de yazıtör starter eğitim setine sahip olmanızda fayda var. Çünkü birilerinin size yol göstermesi lazım ki zamanınızı boşa harcamayın…


0 yorum :