YAZARAK PARA KAZANMADA GOOMASS EĞİTİM KİTİ METOTLARI

| 27 Eylül 2013 Cuma Unknown 0 yorum
           Sitemizde, özellikle kurmuş olduğunuz web site ve bloglar üzerinden nasıl kazanç sağlayacağınız hakkında bilgi vermekteyiz. Yazıtörlük yaparak para kazanma yöntemleri  arasında şimdiye kadar Google Adsense ile para kazanmanın nasıl olacağından bahsettik.

           Bu yazımızda ise, yine web site ve bloglarınız üzerinden para kazanmanızda etkili olacak bir diğer önemli yöntem olan satış ortaklığı sisteminden bahsedeceğiz. Satış ortaklığı sistemini en ince ayrıntılarına kadar anlatan bir eğitim setinden Goomass İnternetten Para Kazanma Kitinden bahsedeceğiz.

            Satış ortaklığı sisteminden kısaca bahsetmek gerekirse;

            Satış ortaklığı sistemi; internette satışa sunulan ürün, hizmet ve servislerin satışına aracılık ederek gerçekleşen satışlar üzerinden komisyon kazanmanızı sağlayan bir sistemdir.

            Satış ortaklığı sistemi için yapmanız gerekenler;

            Öncelikle satış ortaklığı ağlarına satış ortağı adı altında kayıt olursunuz.

            Bu ağlara kayıtlı olan ürün ve hizmetlerden istediğinize satış ortağı olarak size özel verilen linki alırsınız.

            Kurmuş olduğunuz web site ve bloglar üzerinden satış ortağı olduğunuz ürün ya da hizmetlerin tanıtımını yaparak, almış olduğunuz linkler aracılığıyla tanıtımını yaptığınız ürün ya da hizmetin satış sitesine ziyaretçilerinizi  gönderirsiniz.

            Kendi linkiniz üzerinden gönderdiğiniz ziyaretçiler tarafından satış işlemi gerçekleştiği zaman, ürün için önceden belirlenmiş olan komisyon oranı  satış ortaklığı ağları tarafından anında hesabınıza geçer.

           Goomass İnternetten Para Kazanma Eğitim Kiti nedir?

           Goomass, affiliate marketing yani satış ortaklığı sistemini etkili bir şekilde uygulamayı öğreten, yazılım ara yüzü ile sunulan dijital, yazılı ve videolu bir eğitim setidir.goomass onlıne satış ortaklığı olarak bilinen, ürünlerini internet üzerinden satan kişi ve şirketlerin, ürün satışlarına aracılık eden kişilere (satış ortaklarına)  komisyon dağıtılması suretiyle  gerçekleşen para kazanma sistemini ve bu sistemin nasıl kullanılacağını öğreten bir eğitim setidir.

           Goomass Eğitim Kitinde internet üzerinden  sermayeli veya sermayesiz para kazanma teknikleri anlatılıyor. Kısacası bir ürünü satın almaya gerek kalmadan, evinizde internetin başında o ürünü sadece ürün bilgileri ve açıklamalarıyla doğrudan başkasına satmanızı sağlayan satış  ortaklığı sistemi üzerinden nasıl kazanç sağlayacağınızı öğretiyor.

           Goomass İnternetten Para Kazanma Eğitim Kiti ile neler öğreneceksiniz?

  •    Teknik bilgiye çok fazla ihtiyaç duymadan para kazanabileceğiniz yöntemleri
  •    Onlıne satış ortaklığı sisteminde hiç kimsenin bilmediği stratejileri öğrenerek, internetten para kazanma dünyasına sizlerde gireceksiniz ve hatta 1 adım daha önde başlayacaksınız.
  •    Daha önce bu sistemi öğrendiyseniz , Goomass ile amatörlükten profesyonelliğe yükseleceksiniz.
  •    Afilliate programlarını nasıl seçmeniz gerektiğini ve hatta affiliate programlarına ne zaman katılmanız gerektiğini öğreneceksiniz.
  •    Afilliate pazarlama stratejisi kurmayı ve yönetmeyi öğreneceksiniz.
  •    Hem Türkçe hem de diğer dillerdeki satış ortaklığı programlarını öğreneceksiniz.
  •    En iyi satış sayfasında neler olması gerektiğini ve yüksek dönüşüm oranına sahip ürün tanıtım sayfalarının nasıl hazırlanması gerektiğini öğreneceksiniz.
  •    Satış ortaklığı programlarının nasıl çalıştığını öğreneceksiniz.
  •    Aramalarda üst sıralara çıkmak için arama motoru optimizasyonunun nasıl yapılacağını,
  •    Anahtar kelime Pazar araştırması ve analizinin nasıl yapılacağını,
  •    …
        Goomass ile öğrenecekleriniz burada bahsettiklerimizden çok daha fazladır.
        Goomass İnternetten Para Kazanma Eğitim Kiti ile ilgili daha detaylı bilgi almak için TIKLAYINIZ. 

alıntı "www.yaz-parakazan.blogspot.com" 

0 yorum :