Nokia da akıllı saat işine giriyor!

27 Aralık 2013 Cuma Unknown 2 yorum


Galaxy Gear ile akıllı saat sektörünü kızıştıran Samsung'un ardından bir diğer telefon devi Nokia'nın da bir süredir akıllı saatler üzerinde çalıştığı ve 2014 yılı ortalarında bu saatleri satışa sunacağı iddia edildi.


Akıllı telefonlardan sonra adını çok sık duymaya başladığımız, Samsung Galaxy Gear, Sony SmartWatch 2 ve Pebble ile ilk modellerine çoktan kavuştuğumuz akıllı saatlerin, giderek çoğalacağı çok önceden belliydi. Nitekim bu işe soyunan devlerden bir tanesinin de, son iki yılın en iyi çıkış yapan markası Nokia olacağı konuşulan bir gerçekti.
Aradan geçen uzun zaman sonundaysa, adı açıklanmayan bir kaynak tarafından ortaya atılan iddialara göre, Nokia'nın üretimi gecikmiş akıllı saati hakkında yeni bilgiler gün ışığına çıktı. NokiaPowerUser'a konuşan gizemli kaynak, Nokia'nın akıllı saatini 2014 yılının üçüncü çeyreğinde satışa sunulacağını ama Microsoft'un bu yıl aldığı cep telefonu bölümünden tamamen ayrı olarak üretileceğini iddia etti. Haberin detayları için linki tıklayınız.

2 yorum :

  1. Güzel bir hamle Nokia dan. Bekliyodum doğrusu yoksa nokia da diğerleri gibi samsung un altında ezilip gidecek

    YanıtlaSil
  2. Size katılıyorum. Bende haberi görünce yayınlamak istedim

    YanıtlaSil