SATIŞ ORTAKLIĞI SİSTEMİ İLE PARA KAZANMAK

| 5 Kasım 2013 Salı Unknown 0 yorum


            Bu yazımızda internetten para kazanma yöntemleri arasında oldukça popüler olan satış ortaklığı sisteminden bahsetmek istiyoruz.

Online satış ortaklığı pazarlama sistemi; bir şirket ya da kişiye ait ürünlerin, internet ortamında satış ortağı olan kişiler tarafından satılmasına ve her bir satıştan belli oranlarda komisyon kazanılmasına dayalı bir alışveriş sistemidir.

Bu sistemde 4 temel öğe bulunur. Bunlar;

1-Ürün sahibi olan şirket ya da kişi (sağlayıcılar)
2-Aracı kişi (satış ortakları)
3-Satılacak ürün (servis, hizmet, fiziki ürün, dijital ürün, yazılım)
4-Alıcılar (müşteriler)

Satış ortaklığı sistemi, ürün sahipleri ile satış ortakları arasında ürün satışından elde edilen kar marjının paylaşılması esasına dayanan bir sistemdir. Yani anlaşmalı olarak her iki tarafında kazanılmasına odaklı olan bu sistem, son derece işlevsel ve bir o kadar da basit bir mantığa dayanır. Satış ortaklığı sistemi, henüz yeni başlayan, başlangıç seviyesindeki satıcıların çok az bir riskle bu işe girmelerini sağlayarak bu aşamada dahi yüksek gelir elde edebilecekleri bir sistemdir.

Satış ortağı olmak için şirket olmanıza gerek yok. Satılan ürünlerin vergisiyle, kargosuyla, ürünle ilgili diğer sorunlarla, satış sonrası hizmetler vs. uğraşmazsınız. Bunların hepsi ürün sahibini ilgilediren konulardır. Sizler sadece sattığınız ürünlerden komisyon alırsınız o kadar.

Satış ortaklığı sistemi hem ek gelir elde etmek isteyenler için hem de sadece bu işle ilgilenerek daha fazlasını kazanmak isteyenler için ideal bir iştir. Eğer günde 1-2 saatinizi internet başında geçiriyorsanız bir süre sonra bu sisteme dahil olarak kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bu açıklamalardan sonra bu işin nasıl yapıldığına bakalım;

Bir web siteniz olmadan ya da web site kurarak bu işe nasıl ve nereden başlayacağınızı öğrenme vakti geldi…
Satış ortaklığı programına katılmak gayet kolay.  İster ücretsiz olarak bu programlara dahil olun, isterseniz de çok küçük meblağ karşılığı dahil olabilirsiniz (xticaret.com veya plimus.com).  Ayrıca Clickbank gibi dünya devi bir satış ortaklık havuzuna ücretsiz olarak dahil olabilirsiniz.

Ürün sahibi olan kişi ya da kurumlar internet üzerinden sattıkları ürünlerinin satışlarını daha da arttırmak için, yüksek komisyonlar karşılığında kendilerine satış ortakları ararlar.

Sizlerin yapması gereken ise, bir web sitesi kurarak ya da kurmadan affiliate linklerinizi web sitenizde sosyal paylaşım platformlarında (facebook, twitter..) veya forumlarda bu ürünlerin tanıtımını yaparak, size özel olarak verilen URL link sayesinde, sitenizi ziyaret eden kişileri ürünün ana sayfasına yönlendirmek ve bu yönlendirme sonucunda ürün satıldığında komisyon kazanmaktır.

Teknik olarak çok basit gibi görünen bu işi başarabilmeniz için çok fazla bilgiye ve stratejiye ihtiyacınız olacak.

Bu blogda anlatacağımız konular sayesinde bu işi nasıl yapacağınızı adım adım öğreneceksiniz.

Bir sonraki yazımızda adım adım satış ortaklığı sistemine nasıl dahil olacağınızı anlatacağız.

Blogumuzu takip etmeye devam edin…

Alıntı "http://yaz-parakazan.blogspot.com"

0 yorum :